У Києві двоє чоловіків у стані алкогольного сп'яніння посеред ночі намагалися проникнути в кіоск, що торгує сухофруктами та іншими продуктами. Про це повідомляють у телеграм-співтоваристві «Х**вий Київ».

«Двоє п'яних мужиків хотіли пограбувати продуктовий ларьок. На проспекті Голосіївському 96/94 двоє чоловіків в алкогольному сп'янінні розбили скло і пішли в напрямку станції метро «Голосіївської»», - повідомляють автори посту.

Наголошується, що на місце події негайно прибула патрульна поліція. Правоохоронцям недовго довелося шукати порушників, - відповідних до описів, наданих очевидцями, двох громадян помітили неподалік від місця інциденту.

Їх затримали і доставили в місцеве відділення поліції.

Фото: «Х**вий Київ»
Фото: «Х**вий Київ»

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: «Х**вий Київ»
Фото: «Х**вий Київ»

Фото: «Х**вий Київ»
Фото: «Х**вий Київ»

Фото: «Х**вий Київ»
Фото: «Х**вий Київ»

Чоловіки були настільки п'яні, що ледве трималися на ногах. Виразно пояснити правоохоронцям, чим були мотивовані їх дії, зловмисники також не змогли.

"Вітамінів не вистачає?", - дивуються у коментарях кияни.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Києві жінка з наркотиками в сумочці крала зубну пасту з магазину.

Також Знай.uа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.