Мешканку Троєщини пограбували прямо в ліфті її будинку. Про це розповіли в Національній поліції Києва.

Злочин стався в одному з житлових будинків по вулиці Закревського. Злочинець пішов за 55-річною жінкою і зайшов з нею в ліфт. Після цього, він витягнув у неї з кишені мобільний телефон і втік з місця злочину.

Поліцейські встановили особу нападника, ним виявився 37-річний киянин який раніше відбував покарання за крадіжки та зберігання наркотичних речовин . Варто зазначити, що чоловік зовсім недавно вийшов з в'язниці. Телефон, який був вкрадений у жінки він, до моменту затримання, встиг здати в ломбард.

Кримінальну справу відкрито за ч. 2 ст. 186 (грабіж) КК України, а також акт зі звинуваченням були направлені в Деснянський районний суд. За порушення закону чоловікові загрожує до 6 років позбавлення волі. Наразі злочинець перебуває під нічним домашнім арештом.

Варто відзначити, що жертвами злочинців стають не тільки пересічні українці, але й депутати. Так, у поліції повідомили, що народний депутат від "Слуги Народу" Ольга Савченко стала жертвою грабіжників в Києві.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Злочинці залізли в автомобіль депутата і викрали її ноутбук з флеш-накопичувачами.

За цим фактом відкрито кримінальну справу за порушення за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України.

Нагадаємо, раніше в Києві з'явився небезпечний злодій автомобілів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві жінка поцупила зубну пасту з магазину.

Також Знай.uа" писав, що у Києві ненормальний з ножем напав на перехожих.