У Києві злочинці намагалися підірвати банкомат, однак їх налякали небайдужі громадяни. Про це йдеться у повідомленні спільноти «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Побачили злодіїв, викликали поліцію, а ті втекли. Сьогодні зранку, орієнтовно о 04:00, небайдужі громадяни помітили, що біля «Ощадбанку», що на проспекті Алішера Навої, 69, перебувають якісь невідомі особи в масках. Ну, явно не «комуналку» хотіли оплатити.

Вони встановили вибухівку в банкомат, а завадило їм привести в дію вибуховий пристрій раптовий візит поліцейських», - зазначають автори повідомлення, додаючи, що злочинці кинулися тікати, як тільки побачили правоохоронців.

«На жаль, затримані не були», - додають у спільноті.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Бандити - не бабуся з петрушкою», «А були б не в масках, то зловили б», - жартують з цього приводу кияни у коментарях.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група, правоохоронці намагаються встановити особи злочинців, та виявити будь-які їхні сліди.

Нагадаємо, раніше Місто струсонуло від потужного вибуху, що "Ощадбанк" злетів на повітря: перші кадри і деталі

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові банкомат Приватбанку "бомбонули" на два мільйони, мерзенне пограбування засікли камери