У Києві, на ВДНГ, відкривається виставка, яка не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих.

Експозиція під назвою «Парк живих драконів і чарівних дерев» приймає відвідувачів з п'ятниці, 15 травня. У Києві виставка стала однією з перших, що почали працювати після карантину.

На території парку зібрали більше двох десятків унікальних рухомих драконів – героїв казок різних народів світу, фантастичних розповідей, кінофільмів та комп'ютерних ігор. Відвідувачі можуть побачити і сфотографуватися з фігурами драконів, розмір яких коливається від двох до чотирьох метрів. Є й особливо великі «екземпляри» - вище дерев.

Фото "Інформатор"
Фото "Інформатор"

Фото "Інформатор"
Фото "Інформатор"

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Фото "Інформатор"
Фото "Інформатор"

Фото "Інформатор"
Фото "Інформатор"

Фото "Інформатор"
Фото "Інформатор"

Всі фігури на виставці видають звуки і можуть рухатися. Кожен з них – унікальний, володіє власним характером і манерою поведінки.

Організатори виставки стверджують, що дотримуються всіх вимог карантину – в тому числі й регулюють соціальну дистанцію між відвідувачами. В цьому є ще один «плюс» - відвідувачі не товпляться біля фігур та можуть насолоджуватися зануренням в казкову атмосферу.

У Києві виставка працюватиме ще більше двох місяців, до кінця липня.

Нагадаємо, раніше Киянам розповіли, де позбутися "заразних" масок і рукавичок, - повний перелік адрес
Як повідомляє портал «Знай.uа» На шопінг не скоро - Кличко розповів, коли запрацюють ТРЦ
Також «Знай.uа» писав, що Київські ресторани виходять з карантину, але вечеряти доведеться тільки вдвох