У Києві вже незабаром збираються відкрити метрополітен. Однак жителів і гостей столиці чекають суттєві зміни – звичні жетони вже скасують. Про це попередили в прес-службі Київського метрополітену.

Відзначається, що тепер оплатити проїзд у метро Києва можна буде кількома альтернативними способами. Зокрема, з допомогою мобільних додатків Google Pay, Apple Pay, KyivSmardСard, а також карткою киянина – KyivSmartCard. З карткою киянина повинні бути і пільговики, а тим, хто отримує загальнодержавні пільги, потрібен відповідний документ про це.

До 31 березня 2021 року все ще придатна картка метро, якою також можна оплатити проїзд.

На турнікетах жовтого кольору можна розплатитися за допомогою безконтактної банківської картки будь-якої платіжної системи.

У кого немає нічого з перерахованого вище, може скористатися паперовим або електронним разовим квитком з QR-кодом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Якщо з часів до карантину у вас завалялися жетони зеленого кольору, використовувати їх потрібно до того, як мине місяць з дня відкриття метро.

Нагадаємо, Знай ua писав, що киян змусили стояти в чергах і чекати поодинокі маршрутки.

Також Знай ua повідомляв, що в Дніпрі вийшов на лінії громадський транспорт.

Нещодавно Знай ua передавав, що в мережі розповіли, як можна подорожувати по Україні під час карантину.