У Києві через карантин та деякі обмеженя у транспорті городянам доводиться вистоювати метрові черги, щоб дістатися на роботу.

Про це повідомляє телеграм-канал "Україна в шоці".

Київ вже тривалий час перебуває на карантині через пандемію коронавірусу. У зв'язку з цим у місті закрили метро, в наземному громадському транспорті внесли деякі обмеження.

Фото Україна в шоці

З 11 травня в Києві почали послаблювати карантинні заходи, але це не торкнулося громадського транспорту. Саме через це киянам доводиться стояти в метрових чергах, щоб дістатися в потрібне місце.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Так, приміром, у понеділок, 18 травня на Троєщині на автобусній зупинці зраділа величезна черга.

Фото Україна в шоці

"Щоб дістатися на роботу автобусом, жителі спального району Троєщина в Києві змушені мучитися у величезних чергах. Транспорту немає, але ви тримайтеся", - сказано в повідомленні телеграм-каналу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Автостоп, таксі та маршрутки - як подорожувати Україною, незважаючи на карантин

Як повідомляє портал Знай.uа Киян приголомшили "посткарантинним" прогнозом, такого не очікували, - "Маршрутки за ціною таксі"

Знай.uа писав, що Київські маршрутники вийшли на роботу, наплювавши на заборону Кличка - "За*балися карантинити"