У понеділок, 18 травня, стало відомо про те, що КП "Київтеплоенерго" з 19 травня по 5 червня відключить гаряче водопостачання для 10% будинків столиці у зв'язку з проведенням гідравлічних випробувань теплових мереж. Про це повідомляє прес-служба компанії.

"19 травня Київтеплоенерго розгорне випробування мереж зони теплопостачання ТЕЦ-5. Вони триватимуть близько двох тижнів – до 5 червня 2020 року. У зв'язку з цим гаряче водопостачання призупиниться для 1300 житлових будинків Соломянки, Шулявки, Теремків, Осокорків і центру Києва", - заявили в компанії.

Вода, скріншот: YouTube
Вода, скріншот: YouTube

Крім того, адреси будинків, де планують відключити гарячу воду, розміщено на офіційному сайті "Київтеплоенерго".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, в "Київводоканалі" підрахували, що діючий тариф не покриває всіх потреб підприємства і вирішили змінити тарифи на водопостачання та водовідведення на 2021 рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Києва Віталій Кличко накинувся на киян через вечірки в нічному клубі і "відправив" гуляк до інфекційного відділення.

Також портал Знай.uа писав, що вже з 22 травня у Києві почнеться друга хвиля ослаблення карантинних заходів. В цей період почнуть працювати спортзали, великі магазини, ринки, а також відновиться нормальна робота громадського транспорту.