Мер Києва Віталій Кличко заявив про те, що тарифи на проїзд в громадському транспорті підвищувати не планують.

Про це він повідомив на брифінгу 14 травня.

«Ми не розглядаємо питання підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті столиці. Для нас зараз головне - без ексцесів відновити повноцінну роботу транспорту», - заявив мер столиці.

У той же час, підкреслив Віталій Кличко, Київ продовжує жити в режимі надзвичайної ситуації. У зв'язку з цим він закликав мешканців столиці, для їх безпеки, користуватися громадським транспортом тільки, “щоб дістатися на роботу і з роботи”, а також – “у невідкладних справах”.

Віталій Кличко - фото з Фейсбук "Кличко-мер"
Віталій Кличко - фото з Фейсбук "Кличко-мер"

Популярні новини зараз
Борги з комуналки призведуть до арешту: як зрозуміти критичну точку Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

«Але, знову ж таки, ми, як і багато інших країн, продовжуємо жити в режимі надзвичайної ситуації. Ми досі не застраховані від інфекційного вибуху. Підкреслю, що підприємство «Київпастранс» продовжує дезінфекцію рухомого складу. Робить це три рази на добу. І буде робити далі», - заявив мер Кличко.

Крім цього, мер столиці прокоментував можливий запуск метро. Кличко зазначив, що після ослаблення карантину багато людей вийшли на роботу, і транспортна ситуація в столиці стала складною, саме тому він звернувся до уряду з проханням відкрити метро в Києві. Градоначальник підкреслив, що відновлення роботи метрополітену дозволить нормалізувати роботу всього громадського транспорту Києва шляхом перерозподілу пасажиропотоків.

Метро у Києві, Уніан
Метро у Києві, Уніан

За інформацією столичного мера, за минулу добу в Києві виявили ще 52 випадки коронавирусної інфекції COVID-19. Серед захворілих - 31 жінка віком від 18 до 81 року і 4 дівчинки від двох до шістнадцяти років, а також 15 чоловіків від 23 до 80 років і два хлопчика, яким 12 і 16 років.

Всього в Києві коронавірусом інфіковані 2012 осіб, летальних випадків за весь час пандемії – 41.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Після брифінгу Віталія Кличка кияни висунули меру ряд умов

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко пояснив відключення гарячої води в Києві - все заради зими

Також «Знай.ua» писав, що У Києві міст Кличко знову дав тріщину, кияни киплять - "як будували, так і крали"