У Києві оголосили підозру чоловікові, який образився на незнайомця та вдарив його ножем. Про це повідомляє поліція столиці.

Зазначається, що все сталося на вулиці Кирилівській – постраждалий підійшов до підозрюваного на вулиці та попросив цигарку, однак отримав відмову. Через це він грубо відповів чоловікові, між ними виникла сварка. Образившись, зловмисник відійшов від опонента, проте невдовзі повернувся та вдарив незнайомця у груди ножем.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Про постраждалого із ножовим пораненням грудної клітини правоохоронцям повідомили медики лікарні, до якої його було госпіталізовано.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

На місце події виїхали слідчі оперативної групи Подільського управління поліції, а також кілька екіпажів патрульної поліції. Вони з’ясували подробиці нападу: виявилося, що 62-річного чоловіка поранив 54-річний мешканець Миколаївщини, раніше не судимий.

Зловмисникові оголосили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Його відправили під варту, за скоєне зловмисника чекає вісім років тюремного ув’язнення.

«Дуже багато громадян ходять з ножами і не тільки, були випадки, коли перед тобою махають ножами на зауваження викидати сміття в урну… Цікава думка громадян, як тоді діяти?», «Нещодавно багато розумників закликали до легалізації носіння вогнепалу! От весело було б!», - зазначають у коментарях.

Нагадаємо, раніше Два удари в серце - у Львові затримали імовірного вбивцю лідера "Лесик band" Дацюка

Також «Знай.uа " писав, що У Львові жорстоко вбили лідера рок-гурту "Лесик Band" Олександра Дацюка