У Києві сильно подорожчало таксі після ослаблення карантину з 11 травня. У службі одного з перевізників кажуть, що ціна злетіла автоматично через величезний попит на послугу в перший робочий день, 12 травня.

Вартість поїздки зросла станом на 9 ранку 12 травня буквально вдвічі. Напрямок, який ще тиждень тому в цей же час доби коштувало 55-65 грн, сьогодні вже оцінюється в 110-130 грн. Це за відстань близько 5 кілометрів і час в дорозі до 10 хвилин (пробки по цьому маршруту бувают рідко).

До того ж виїхати вчасно практично неможливо. Машини замовлення не приймають, їдуть дуже довго, оператору додзвонитися вкрай важко.

Таксі Uber, фото - Getty Images
Таксі Uber, фото - Getty Images

Наприклад, з Мінського масиву в центр міста до Майдану Незалежності - можна доїхати за 200 гривень, хоча кілька днів тому ціна за таку поїздку становила близько 120 гривень. Схожі ціни і на маршрути і з віддалених районів Лівого берега, наприклад, Троєщини і Воскресінки.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

В одній зі служб таксі відзначили, що підвищення вартості послуги пов'язано зі зрослим попитом.

Нагадаємо, в КМДА пообіцяли запустити після послаблення карантину більше маршрутів громадського транспорту. Відкриття метрополітену, як найбільшого за чисельністю пасажирів способу перевезень, планується лише на останньому етапі виходу з карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тікала на таксі – копи зловили дівчину-підлітка, яка зарізала чоловіка з Конго

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кличко пустить з Києва приміські електрички, коли можна забути про таксі

Також «Знай.ua» писав, що Львів'янин запропонував Садовому підзаробити на водіях, штраф можуть здерти з кожного