У Києві після закриття метро і обмеженої роботи наземного транспорту таксисти суттєво підняли ціни, хоча і обіцяли цього не робити.

У Києві з 18 березня перестало працювати метро і місто вранці у середу поринуло у транспортний колапс – громадський транспорт був переповнений, на зупинках спостерігалися черги, а дороги скували великі пробки.

До того ж, у столиці у більшості випадків не критично, але змінилися і ціни на таксі.

Так, щоб дістатися з лівого на правий берег, наприклад, з Позняків на Хрещатик, за поїздку на таксі Uklon сервіс пропонує мінімум 118 гривень.

Така ж поїздка на сервісі Über буде коштувати в районі 99-125 гривень.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Інші онлайн-сервіси замовлення таксі також пропонують за цей маршрут в районі 92-115 гривень.

Більш того, як повідомляє Телеграм-канал Pavlovsky News, на даний момент попит на таксі в столиці різко впав і водії нарікають на відсутність замовлень, адже люди у своїй більшості все-таки сидять вдома і не прагнуть кудись їхати.

Як помітили таксисти, люди воліють сидіти на карантині дому і не користуватися їх послугами. Так, біля станції метро "Лук'янівська" у годину пік можна було побачити 10 автомобілів таксі.

Крім того, автор каналу порівняв ціни на поїздки Über за вчора і сьогодні по маршруту Академмістечко – Арсенальна.

тарифи Убер, скріншот
тарифи Убер, скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Жорсткі зміни в столиці: киянам без масок обмежать рух, по місту буде патрулювати Нацполиция

Як повідомляє портал «Знай.ua» Українцям порадили, як убезпечити автомобіль для профілактики коронавіруса

Також «Знай.ua» писав, що Українцям грошима компенсують карантин, війська увійшли в Київ, Зеленський записав звернення - головне за ніч