У суботу, 22 лютого, в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber, а потім вилетіла на центральну клумбу. Про це розповіли в співтоваристві «Київ Оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, удар був такої сили, що автомобіль служби таксі розвернуло в напрямку, протилежному його руху. При цьому машину Toyota викинуло на клумбу, розташовану по центру площі.

Водій Toyota запевняє, що почала рух по площі в бік Володимирського узвозу після зеленого сигналу світлофора, і в цей момент перед нею вискочило таксі, яке рухалося в напрямку вулиці Грушевського.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фото: соцмережі

В результаті аварії отримав травму ноги водій таксі. Медики перевірили його на наявність алкоголю в крові – він виявився абсолютно тверезий.

Наразі подробиці події встановлюють прибулі на місце аварії правоохоронці.

Нагадаємо, раніше в Україні з'явилася можливість зателефонувати на гарячу лінію для запобігання домашнього насильства

Також Знай.uа писав, що українська боксерка потрапила в ДТП на мотоциклі