У Києві рішенням Печерського районного суду була позбавлена водійських прав дівчина, яка влаштовувала п'яні «гонки» по місту зі швидкістю 200 км/год, а потім викладала ролики зі своїми «подвигами» в соцмережах. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник міністра МВС Антон Геращенко.

Права у Ганни Краснової відібрали терміном на один рік. Її також оштрафували на 10,2 тисячі гривень за водіння в стані алкогольного сп'яніння.

«Думаю, що ця історія з відомою в певних колах дівчиною мажором охолодить і протверезить гарячі голови молодих людей, які вважали себе вище закону», - написав Геращенко, закликавши нетверезих водіїв не ризикувати своїми і чужими життями. Він також повідомив, що на розгляді у Верховній Раді знаходиться законопроект, згідно з яким штраф за нетверезе водіння можуть замінити арештом на 15 діб.

Скрін, Антон Геращенко, Facebook

«Логіка… в тому, що для таких, як Ганна Краснова або Олена Зайцева, заплатити 10 або 20 тисяч гривень, щоб випивати і їздити за кермом - невеликі гроші. А ось 15 діб під арештом, можливо, зупинять таких, як Ганна або Олена Зайцева», - додав чиновник.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

«Только что Печерский районный суд в лице судьи Владимира Карабаня лишил водительских прав сроком на год и оштрафовал Анну Краснову на 10 200 гривен за вождение в нетрезвом виде. Ту самую Анну Краснову, которая любила ездить на скорости под 200 км в час и хвастаться этим в своих социальных сетях. Думаю, что эта история с известной в определенных кругах девушкой мажором охладит и протрезвит горячие головы молодых людей, которые считали себя выше Закона. Анна, не рискуй своей и чужими жизнями. Соблюдай правила дорожного движения. Не садись за руль после употребления алкоголя. P. S. В Верховной Раде находится на рассмотрении законопроект номер 2695. Если его одобрят народные депутаты, то лица, которые повторно в течении одного года будут изобличены в вождении в нетрезвом виде, вместо штрафа в 20 400 гривен, могут получить 15 суток ареста. Логика этого законопроекта в том, что для таких, как Анна Краснова или Алена Зайцева, заплатить 10 или 20 тысяч гривен, чтоб выпивать и ездить за рулём - небольшие деньги. А вот 15 суток под арестом, возможно, остановят таких, как Анна или Алена Зайцева, сохранив жизнь и здоровье тысячам украинцев.» (с) Антон Геращенко Подробности истории тут: https://kyivoperativ.info/other/posmotret-video-netrezvaya-devushka-na-mercedes-letala-200-km-ch-po-kievu/ P.S2: вам не показалось странным, что после суда Анна едет за рулём?)

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 30 april 2020

«Вам не здалося дивним, що після суду, Ганна їде за кермом?», - коментують відео, опубліковане Геращенком, в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«15 діб! Ви реально думаєте, це зупинить їх?! Смішно! За це треба садити як мінімум від 1 до 5 років... Бо потім вони їздять, і роблять, як Зайцева!», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, в Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.uа Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Також Знай.uа писав, що "колега" Зайцевої зробив страшне ДТП під Харковом: загинув автоблогер.