У Києві, на проспекті Перемоги, автомобіль марки Chevrolet посеред руху раптом втратив задні колеса. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«У бік центру, навпроти «СмартПлаза», у водія, який кермував Chevrolet, повідвалювалися задні колеса. На щастя, нікого не зачепив. Тепер би швидше його звідти прибрати, щоб у нього ніхто не прилетів», - пишуть автори публікації.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Знаю випадок, коли забули шини накачати, низькопрофільні, на 70 км вистачило. Знайомий розповідав, так забули закрутити, колесо поїхало окремо в результаті, але обійшлося. Тепер завжди ходжу за шиномонтаж, перевіряю», «Як видно на фото, машина залишила значний гальмівний шлях. На щастя, авто нікого не зачепило», «Чекаємо адресу СТО, куди краще не заїжджати», - коментують кияни.

«Сміх сміхом, але підтяжку коліс і тиск в шинах рекомендується перевіряти через кожні 500 км, перед тривалою поїздкою і після зняття-встановлення коліс чужими руками. Чесно, тих, хто так не робить, вважаю дурниками, і ось приклад одного з них. Все тому, що сам теж колись, як дурник, мало не втратив на ходу колесо після заміни підшипника на СТО, забули затягнути болти, коли опустили машину з підйомника», - додає один із користувачів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Закарпатті у ДТП загинула юна усміхнена красуня, друзі не вірять і досі - "могла підтримати кожного"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Загинули на місці - на Дніпропетровщині потяг протаранив та зніс із рейок сімейний автомобіль

Також «Знай.uа» писав, що Під Львовом авто із дитиною та вагітною жінкою "пірнуло" під фуру, - оприлюднено кадри дорожнього трешу