Співробітники поліції Києва просять допомоги у встановленні особи чоловіка, голову якого знайшли у річці Дніпро.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

За даним фактом триває досудове розслідування кримінального провадження.

Прикмети загиблого чоловіка: на вигляд 60-70 років, зріст 153-160 см, обличчя овальне, волосся коротке пряме світле з сивиною та лобним облисінням, виступаюче підборіддя.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

фоторобот, фото: Національна поліція
фоторобот, фото: Національна поліція

Звертаємось до громадян, якщо хтось упізнав чоловіка чи володіє будь-якою інформацію, прохання повідомити за номерами: (093) 494-11-94, (067) 976-39-20 або на спецлінію 102.

Нагадаємо, 1 лютого до Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що у затокі «Собаче гирло» біля вулиці Прирічна місцевий рибалка знайшов у пакеті людську голову.
На місці події правоохоронці виявили ще деякі фрагменти тіла. За результатами ДНК-експертизи, всі частки належать одній людині.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві з каналізації виловили труп чоловіка, похований у нечистотах

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Харковом знайшли заклякле тіло зниклої дівчинки, яку шукали усім селом - "посварилася з братом і..."

Також «Знай.uа» писав, що Поліція просить допомоги в упізнанні тіла чоловіка: знайшли в Києві у сміттєвому мішку