Управління Нацполиции звернулося до мешканців Києва за допомогою у пізнанні чоловіки. Останки були виявлені в районі Виноградар, неподалік від проспекту Гонгадзе. Співробітники поліції знайшли труп в лісі. Експертиза встановила, що до моменту виявлення чоловік був мертвий вже як мінімум три доби, а як максимум – дев'ять днів.

Начерк судмедексперта: покійний чоловік за життя міг виглядати так


Встановити особу загиблого не вдалося. Нацполиция опублікувала особливі прикмети. Орієнтовний вік чоловіка становить 45-60 років. Овальне обличчя з прямим підборіддям, темні прямі волосся. З особливих прикмет – зламаний зуб у правій частині верхньої щелепи, в лівій частині верхньої щелепи один зуб відсутній.
Співробітники Національної поліції просять звернутися до них людей, яким відома особистість загиблого. Для цього потрібно зателефонувати за номером телефону (095) 559-80-49 або 102.

Нагадаємо, раніше Знай.иа повідомляв, що в улюбленому парку киян знайшли розчленоване тіло в сміттєвому пакеті: фото не для слабкодухих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, на Київщині, в селі Саливонки, сталося жахливе вбивство. Жертвою став 25-річний хлопець, який напередодні розпивав алкоголь зі своїм товаришем.

Як повідомляв портал Знай.uа, поблизу села Рипнов Буського району Львівської області виявили тіло мертвого чоловіка в річці.

Також портал Знай.uа писав, що на вулиці Моторної, у Львові, в квартирі виявлено два тіла – жінки і чоловіки без ознак життя зі слідами насильницької смерті.