Вчора, 9 березня, у воді на Оболонській набережній, що в Києві був знайдений труп чоловіка. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Влад Атонов. За словами автора поста, рештки чоловіка пробули в річці досить довгий час. На місці події працюють правоохоронці.

скріншот із ФБ
скріншот із ФБ


Як пише УНН, водолази Державної служби з надзвичайних ситуацій неподалік Оболонської набережної, що у столиці, обстежують дно Дніпра у пошуках інших частин тіла людини.

знайдено тіло на Оболонській набережній, скріншот з відео
знайдено тіло на Оболонській набережній, скріншот з відео
правоохоронці працюють на місці події


“Водолази ДСНС працюють за заявкою” 102 “, шукають пештки тіла людини”, – повідомили в службі. За словами співрозмовника, за інформацією правоохоронних органів, знайдено поліетиленовий пакет, в якому лежали рештки тіла людини, поки дно обстежують на можливу наявність інших частин тіла.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Копи розкрили жорстоке вбивство дівчини у Харкові, - кадри затримання нелюдів потрапили в мережу

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі через три місяці пошуків знайшли зниклого хлопця, - дива не сталося

Також «Знай.ua» писав, що Містична загибель героя АТО сколихнула всю Україну - знайшли прямо в під'їзді