У Києві в понеділок, 4 травня, в каналізації виявили тіло людини.

Загиблого знайшли на вулиці Вакуленчука, 1 у Дарницькому районі столиці України.

Про це повідомили на сторінці Dtp.kiev.ua у Facebook.

"У Києві на вул. Вакуленчука, 1 виявлено труп в каналізації

Встановити особу загиблого поки не вдалося. На місці працюють поліція, СОГ і рятувальники #КАРС",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

У мережі відзначили, що встановити особу загиблого поки не вдалося. На місце прибули правоохоронці, а також рятувальники.

Нагадаємо, уКиївській області, в місті Переяславі на звалищі було виявлено тіло новонародженої дитини. Поліція розшукує породіллю, яка викинула дитину в сміттєвий контейнер.

Моторошну знахідку на звалищі виявив водій сміттєвоза, після того як приїхав з вантажем і вивантажив побутові відходи на полігоні. Сміття було привезене з мікрорайону Спаська Левада, а тому є ймовірність, що саме там проживає горе-матір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Знайшли на підлозі в готелі - на Балі при загадкових обставинах загинули подружжя з України

Як повідомляє портал «Знай.ua» Загибель 19-річної рудоволосої красуні, яка зникла перед Великоднем, потрясла Україну - "мама ридає бесперестанно"

Також «Знай.ua» писав, що Жінка 20 років безуспішно чекає зниклу донечку - пішла на дискотеку і "розчинилася в тумані"