У Києві співробітники річкової поліції врятували чоловіка, який стрибнув із пішоходного мосту.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва.

6 травня до чергової частини київської поліції від очевидців надійшло повідомлення про те, що невідомий зістрибнув із пішохідного мосту у річку Дніпро. На виклик негайно прибув наряд річкової поліції міста Києва на службовому катері.
Завдяки оперативним та злагодженим діям, правоохоронці на службовому катері негайно дісталися до місця події та витягнули чоловіка з води. На даний момент потерпілий перебуває у лікарні.

«Я разом зі своїми колегами Костянтином Вінником та Ігорем Самохіним швидко наблизились до чоловіка і дали команду підняти руку вверх, щоб зафіксувати шийний відділ та перемістити потерпілого на борт патрульного катера. Далі ми зафіксували його у стабільному боковому положенні, надали першу домедичну допомогу та доправили до берега, де передали лікарям для подальшої госпіталізації», - розповів інспектор сектору превенції річкової поліції ГУНП у м. Києві Ігор Волковський.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Зараз 34-річний потерпілий знаходиться у лікарні де йому надається медична допомога в умовах стаціонару, його стан стабільний. Поліцейським вдалося з’ясувати, що чоловік намагався звести рахунки з життям через особисті труднощі.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин стягнув з мосту нервового хлопця, який наважився на фатальний стрибок - героїчний вчинок спіймала камера

Як повідомляє портал «Знай.uа» Сів у таксі та зник: копи відшукали киянина, але було вже пізно

Також «Знай.uа» писав, що П'яний в зюзю дніпрянин стрибнув з Нового мосту: "довів" товариш по чарці