У Дніпрі знайшли тіло зниклого Сергія Литвинова, який у Києві 25 серпня сів у таксі Uber і більше не виходив на зв'язок.

Про це повідомляє його сестра Олеся Литвинова на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі сестра Олеся написала, що тіло знайшли між Пішохідним мостом і мостом Метро: чоловік сам стрибнув з одного з них.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Його знайшли в Дніпрі між Пішохідним мостом і мостом Метро. Стрибок був зроблений з власної волі. Все це не вкладається в голові, але це вибір, і біль доведеться прийняти", – написала Олеся Литвинова.

Нагадаємо, що у Києві тривають пошуки чоловіка, який ще 25 серпня сів у таксі Uber і зник. Сергій Литвинов викликав машину на Виноградарі, але після цього від нього "ні слуху, ні духу".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", 22 серпня близько 15.00 на Івано - Франківщині біля села Перенівка Рогатинського району в місцевому озері втопився чоловік.

Також портал "Знай.uа" писав, що у середу, 28 серпня, на території занедбаного літнього театру по вулиці Воскресенській, знайшли труп жінки без голови.