У Києві мотоцикліст врятував чоловіка, який намагався покінчити з собою, стрибнувши з моста.

Про це повідомляє "Київ оперативний".

Так стало відомо, мотоцикліст, який прямував з Києва в бік Одеси врятував чоловіка, який хотів покінчити з собою. Хлопець швидко зупинився і пішов до потенційному самогубця.

Не роздумуючи мотоцикліст дістав його з-за поруччя і відговорив його стрибати з мосту. В кінцевому підсумку все закінчилося добре.

Скріншоти


" Не роздумуючи, повернувся і дістав його. Поговорили, поплакали, покурили, покотив на моті до Умані, загалом- хеппі енд", - сказано в повідомленні "Київ Оперативні".

Не будьте байдужі до чужого горя, адже мінімальні зусилля або правильні словами можуть врятувати людині життя.

Видео 21+ Не проехал мимо Ехал мотоциклист из Киева в сторону Одессы и увидел мужчину, который собирается прыгать с моста. Не раздумывая, вернулся и достал его. Поговорили, поплакали, покурили, прокатил на моте до Умани, вообщем - хэппи энд☺️

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 9 april 2020

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в одному з сіл Полтавської області у дворі свого дачного господарства 57-річний житель Києва покінчив життя самогубством.

Як повідомляв Знай.ua в Запоріжжі чоловік став жертвою отруйного павука. Інцидент стався в селі Кінські Роздори.

Знай.ua писав, що медики закликають українців відмовитися від використання зеленки і йоду при обробці ран.