У Києві правоохоронці врятували чоловіка, який намагався покінчити з життям, зістрибнувши з мосту просто в Дніпро. Наразі потерпілий знаходиться в лікарні.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Київської області.

Відтак, як відзначається, до чергової частини столичної поліції від очевидців надійшло повідомлення про те, що невідомий зістрибнув із пішохідного мосту у річку Дніпро. В результаті на місце екстрено викликали наряд річкової поліції на службовому катері.

Врятований чоловік

"Я разом зі своїми швидко наблизились до чоловіка і дали команду підняти руку вверх, щоб зафіксувати шийний відділ та перемістити потерпілого на борт патрульного катера. Далі ми зафіксували його у стабільному боковому положенні, надали першу домедичну допомогу та доправили до берега, де передали лікарям для подальшої госпіталізації", - розповів про даний інцидент один з правоохоронців.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вже після того, як 34-річного чоловіка доправили у лікарню, то вдалося з'ясувати, що чоловік намагався звести рахунки з життям через особисті труднощі. Наразі його стан стабільний.

Нагадаємо, раніше під Харковом розшукують двох небезпечних рецидивістів, які не знають жалю - особливі прикмети та фото

Як повідомляє портал Знай.uа Львівщиною розгулює озброєний злочинець, який вміє вбивати - особливі прикмети та фото

Також Знай.uа писав, що розстріляли і дали по газах! У Львові розшукують “Ford Mondeo”, на якому втекла банда підозрюваних убивць