У Київській області зі штурмом затримали росіянина, який за півгодини скоїв серію злочинів і погрожував підірвати багатоповерхівку. Про це повідомляє Національна поліція.

Повідомляється, що в селі Святопетрівське невідомий відібрав мобільні телефони у трьох осіб, а однієї з постраждалих погрожував при цьому ножем. Після двох пограбувань і розбійного нападу він забарикадувався у власній квартирі і з вікна викрикував погрози підірвати багатоповерхівку. Він також не йшов на контакт і відмовлявся і вести переговори з правоохоронцями.

"Спецназівці штурмували квартиру та затримали правопорушника. Ним виявився 38-річний громадянин сусідньої держави. Зараз чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання", - йдеться в повідомленні.

При обшуку вилучили один викрадених з телефонів, ніж та інші речові докази. За даним фактом відкрито кілька кримінальних справ, про затримання повідомили посольству Російської Федерації і МЗС України.

На місці події також працювала кінологічна служба. В ході огляду квартири ніяких вибухових предметів чи речовин не виявлено.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за 1 ч. ч. і 2 ст. 186 (Грабіж), ч. 2 ст. 187 (Розбій) і по 1 ч. ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві водій-неадекват з ножем влаштував розборки посеред дороги, - "Нищеброд повинен здати назад"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові схопили головоріза з Польщі - втік "під шумок" карантину і заліг на дно в Україні

Також «Знай.ua» писав, що Долари, рублі, євро! Хитрий киянин влаштував свій "обмін валют" і одягнув наручники