На Київщині, в Обухівському районі, чергова пожежа знищила п'ять дач, розташованих в селі Старі Безрадичі. Про це розповіли у Державній службі з надзвичайних ситуацій Київської області.

Як повідомляється, пожежа сталася у суботу, 25 квітня. Спочатку полум'я охопило суху траву та очерет на площі 20 гектарів. Однак сильний вітер роздмухав вогонь і підпалив розташовані неподалік будови. Пожежею знищено кілька господарських будівель і дачних будинків. Врятувати від знищення вдалося ще п'ять житлових будинків. Боротьба з пожежею тривала більше трьох годин, до 20:00, силами 23 рятувальників і з допомогою шести одиниць техніки.

На щастя, внаслідок пожежі ніхто не постраждав, вогонь знищив лише майно.

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

«Це в семи кілометрах від нас. Згоріло господарство, вибухнуло два балони з газом. Крім того, підгоріло кілька дворів», - відзначають користувачі в коментарях до посту.

Нагадаємо, Чорнобиль палає з новою силою - рятувальники метаються між пожежами по всій зоні відчуження, відео

Як повідомляв портал Знай.ua Чорнобиль палає з новою силою, вогонь з трави перекинувся на торфовища - дуже небезпечно.

Також Знай.uа писав, що Чорнобиль продовжує горіти, пожежні підключили до гасіння поїзд і вертольоти.