В Чорнобильській зоні рятувальники ДСНС продовжують гасіння пожеж.

Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

У Чорнобильській зоні триває гасіння пожеж на території Корогодського, Луб'янського, Паришевского, Дитятковського і Денисовицького лісництв, основні зусилля спрямовані на локалізацію 4 вогнищ.

Зараз рятувальники зафіксували вогнища пожежі в с. Корогод, с. Розсоха, с. Крива Гора і с. Рудьки - с. Буряківка.

"Для облаштування протипожежних розривів залучено важку інженерну техніку ДСНС і додатково вісім шляхопрокладників Збройних сил України. Інженерною технікою створено 405 км мінералізованих смуг", - йдеться в повідомленні.

Фото: наслідки пожежі у Чорнобильській зоні (dsns.gov.ua)


Зараз до гасіння пожеж залучено 1359 чол. і 340 од. техніки, з них від ДСНС 1205 чол. о/с та 250 од. техніки (у тому числі 3 вертольота, яким 19 квітня здійснено 93 скидів - 186 т. води).

Скріншоти

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові чоловік підірвав себе у подвір'ї лікарні, що відомо про трагедію.

Як повідомляв Знай. ua, у Києві банда підривників розбагатіла за секунди, ПриватБанк "гойднуло".

Також Знай. ua писав, що у Києві палає закритий на карантин ресторан - чорний дим валить з усіх щілин, дах ось-ось завалиться.