Пожежа в Чорнобильській зоні продовжується. Станом на ранок 19 квітня ліквідація лісових пожеж триває. Про це стало відомо з повідомлення Державного агентства України з управління зоною відчуження.

За інформацією, наданою агентством, «продовжується гасіння пожеж на території Корогодського, Луб'янського, Паришівського, Дитятківського та Денисовицького лісництв».

Найбільших зусиль рятувальників потребують чотири осередки горіння – поблизу села Корогод, села Розсохи, села Крива Гора, та сіл Рудьки і Буряківки.

На одному із напрямків, щоб не допустити розповсюдження вогню далі, застосовано важку інженерну техніку, зокрема, пожежний поїзд.

На гасіння пожежі в Чорнобильській зоні мобілізовані також бригади лісогосподарських підприємств із інших регіонів країни, з Івано-Франківщини та Тернопільщини залучили пожежних та пожежну техніку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Крім того, із вогнем борються за допомогою трьох пожежних вертольотів. Зазначається, що пожежа не вплинула на рівень радіації – він залишається у межах норми.

Нагадаємо, раніше У Києві постраждалий від пожежі бобер з випаленими очима вибіг до людей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Страшна пожежа перетворила харківський "Барабашово" на попіл - згоріли десятки магазинів, відео.

Також "Знай.ua" писав, що Чорнобиль після пожежі показали на відео, суцільне згарище і пилові бурі.