В Києві, у Солом'янському районі мешканці кількох багатоквартирних будинків, які перебувають на карантині, організували флешмоб надихнувшись прикладом італійців, які в умовах суворої самоізоляції співають пісні на балконах. Кияни вийшли на свої балкони і виконали пісню Тіни Кароль "Україна - це ти", тим самим підтримавши один одного.

Сусіди заздалегідь домовилися про те, що саме і у скільки співати. Але були й ті, для кого така згуртованість стала приємною несподіванкою.

Відео вечірнього концерту з'явилося на Facebook, його виставила сама ж Тіна Кароль.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Тіна Кароль емоційно відреагувала на зворушливе відео шанувальників. Автор і виконавиця цього хіта подякувала фанам і висловила їм підтримку в сториз в Instagram. Знаметитость також додала, що музика завжди об'єднувала і підтримувала людей найскладніші моменти життя.

Популярні новини зараз
Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Учасники флешмобу і його свідки поділилися відео у соціальних мережах. Послухайте, як це звучало:

«Україна - це ти»

Люди співають пісню Тіни Кароль «Україна - це ти», підтримуючи один одного у складні часи ізоляції

Geplaatst door ТИНА КАРОЛЬ op Dinsdag 21 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці запустили потужний флешмоб в підтримку лікарів, зможе приєднатися кожен — які умови

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кияни на карантині підхопили приклад італійців і заспівали з балконів для медиків, - потужне відео

Також «Знай.ua» писав, що Харків'янка на карантині підкорила іспанців піснями з балкона, надихаючі кадри тріумфу