Кияни, перебуваючи на карантині, вирішили віддячити українських медиків і трохи підбадьорити їх. Для цього вони вийшли на балкони і хором виконали гімн України. Відповідне відео було опубліковано в телеграм-каналі Kyiv NEWS.

Як повідомляється, флеш-моб влаштували мешканці будинків по вулиці Ахматової.

«Вулиця Ахматової, заспівали для наших медиків і їх оплесками подякували», - підписала відеоролик його автор Ганна Брикова.

На опублікованих кадрах – пізній вечір, будинку на вулиці Ахматової в Києві. Чути, як кілька голосів з балконів виконують державний гімн, після чого лунають гучні оплески і захоплені вигуки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Додамо, що нещодавно подібний флешмоб у Києві провели мешканці іншої вулиці - вони також заспівали гімн України, щоб співгромадян підтримати в скрутну хвилину.

Нагадаємо, школярі переходять на онлайн-навчання – які уроки покажуть телеканали, розклад.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям на карантині підготували ряд змін – податкові канікули та відстрочка по платежах.

Також портал Знай.uа писав, чого не варто робити на вулиці і серед людей, щоб зупинити пандемію коронавіруса.