Кияни на карантині через коронавірус намагаються не сумувати, а підтримувати один одного у важку хвилину. Наприклад, жителі столичного житлового комплексу «Комфорт Таун» виконали зі своїх вікон гімн України. Відповідне відео опубліковано в соціальних мережах.

Колективний спів з вікон своїх квартир – флеш-моб, який поширюється по країнах, мешканців яких відправили на карантин. Нудьгуючи під замком і не знаючи, чим себе зайняти і як підтримати бадьорий настрій, люди влаштовують цілі концерти на власних балконах.

На опублікованих відеокадрах – проживаючі у будинку громадяни співають національний гімн, до них приєднуються всі бажаючі. Поки немає інформації, скільки людей взяли участь у київському флеш-мобі.

Закінчивши співати, мешканці будинку прокричали «Слава Україні!», і закликали охочих наслідувати їхній приклад.

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від партії "Слуга народу" Руслан Горбенко заявив, що зараз знаходиться в одній зі столичних лікарень з підозрою на коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні можуть ввести режим надзвичайного стану – як зміниться життя людей.

Нагадаємо, компанія "Укрпошта" під час карантину може частково змінювати умови доставки, вручення і безкоштовно зберігати реєструються у відділення об'єкти відправлення.