У Києві на проспекті Маяковського у Деснянському районі 24-річний киянин пограбував малолітню дитину.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, про подію повідомила мати хлопчика.

Як стало відомо, дитина зайшла у ліфт, а разом з ним невідомий йому молодий чоловік, який, погрожуючи фізичною розправою, відібрав у хлопця мобільний телефон і втік.

"Зловмисник зайшов у ліфтову кабіну разом з підлітком і, погрожуючи застосувати силу, забрав у нього мобільний телефон. Ми повідомили фігуранту про підозру у вчиненні грабежу, а в ході досудового розслідування провели низку необхідних слідчих дій", - розповіла старший слідчий Деснянського управління поліції Олена Бас.

скріншот зі сторінки у Facebook
скріншот зі сторінки у Facebook

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

На місце інциденту виїхали правоохоронці, незабаром їм вдалося затримати зловмисника, який напав на дитину. Ним виявився 24-річний киянин.

Матеріали кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, з обвинувальним актом направлено в Деснянський районний суд. За скоєне фігурантові загрожує до чотирьох років в'язниці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянка вкусила чоловіка за коліно, стоячи в черзі на "Новій пошті"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Підпалив сміття разом з Чорнобилем - копи схопили підозрюваного у пожежі в зоні відчуження

Також «Знай.ua» писав, що У Києві чоловік відпочивав зі жрицею любові і отримав по голові. Ох вже ці жінки!