У Києві на сайті електронних петицій з'явилася нова пропозиція - заборонити ремонти в квартирах житлових будинків на період карантину.

Про це повідомляє 44.ua.

У петиції автор вказав, що ті шуми, що з'являються при ремонті, шкодять здоров'ю людини і заважають працювати тим, хто вимушено не їздить в офіс, а працює віддалено.

ремонт
ремонт, pixabay

Петицію зареєстрували 3 дні тому і за цей час ідею підтримали всього 37 осіб.Для того, щоб петицію взяли до розгляду, то вона повинна набрати мінімум 25 тисяч голосів за 90 днів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Києві вже майже місяць діє всеукраїнський карантин. Обмежувальні заходи запровадили для боротьби з поширенням коронавірусу.

Нагадаємо , раніше мер Дніпра Борис Філатов написав на своїй сторінці в соціальній мережі фейсбук про "Хроніки коронавірусу-5". Так, Борис Філатов написав пост, в якому поскаржився що в період карантину всі дніпряни масово кинулись робити ремонт в своїх квартирах

" Як можна бути такими бл*дями, щоб користуючись карантином, робити у себе в квартирі ремонт? Знаючи, що сусіди цілодобово у будинку - стукати перфораторами? Mykhailo Lysenko, вносимо комісію ТБЧС рішення про заборону ремонтів. І якщо що, то будемо різати двері і пизд*ти будівельників палицею", - іронічно написав Філатов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Київ загруз у боргах за комуналку, збіднілі селяни на межі

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Києві рекордно впали ціни на оренду квартир - готові здати "за комуналку", лише б протриматися на плаву

Також «Знай.ua» писав, що "Велике будівництво" – у мережі показали ефектне відео, як "ліплять" трасу Дніпро-Київ