У період карантину багато киян різко перестали платити за комунальні послуги. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко на брифінгу в понеділок, 13 квітня.

За його словами, в Києві продовжили пільговий період оплати комуналки до кінця карантину.

"У нас була норма знижки 10% для тих, хто заплатить до 20 числа поточного місяця. Тепер ця знижка буде діяти для всіх, хто сплатить до кінця місяця. Але це не означає, що за комунальні послуги не треба платити взагалі. Через обмежувальні заходи в місті різко впав рівень оплати. Загальний рівень оплати за житлово-комунальні послуги на кінець березня в Києві не досяг 80%. Порівняно з лютим значно менше киян заплатили за послуги", - наголосив Кличко.

Мер також додав, що сплачені за комуналку гроші дуже потрібні столиці, оскільки саме з цих коштів оплачується робота працівників комунальних підприємств і закуповується пальне для комунальної техніки.

13.04.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓ Про кількість інфікованих киян ❓Скільки адмінпротоколів складено за порушення карантину в місті ❓Про забезпечення засобами медичного захисту столичних медиків ❓Скільки ще триватиме пільговий період оплати за комунальні послуги Вже зараз онлайн про це та інше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще
Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 13 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кияни побачать у своїх квитанціях новий платіж за обслуговування загальнобудинкових лічильників.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям додадуть головного болю новою квитанцією за комуналку.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві слідом за опаленням відключають гарячу воду, скільки доведеться мучитися з тазиками.