У Києві розшукується дитина 2005 року народження. Хлопчик 10 квітня самовільно залишив санаторну школу-інтернат № 21 в Оболонському районі (в Пущі-Водиці), та досі не повернувся. Про це повідомляє Служба розшуку дітей.

Як зазначається, Оболонське УП ГУНП у столиці розшукує неповнолітнього Гришина В'ячеслава Ігоровича, який виглядає на 13-15 років, має 165 сантиметрів зросту. Хлопчик худорлявий, темноволосий, темноокий. На момент зникнення був вдягнений у спортивну кофту, штани сірого кольору, темне взуття.

Всіх, хто володіє інформацією про місце можливого перебування дитини, просять повідомити правоохоронцям.

Гришин В'ячеслав. Скрін: "Київ оперативний"
Гришин В'ячеслав. Скрін: "Київ оперативний"
Гришин В'ячеслав. Скрін: Київ оперативний

У коментарях жінка на ім’я Світлана Нестеренко зазначає, що вже зустрічала цю дитину раніше. Тоді хлопчик здійснив втечу з лікарні та вирушив шукати брата.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«У минулому році, в серпні, ми з сином лежали з цим хлопчиком в одній палаті на Алішера Навої. На третій день він втік. Весь час розповідав про свого брата, який працює десь на СТО. Батьки їх померли (алкоголіки). Хлопчика знайшли поруч з будинком, де була їхня квартира на Троєщині», - зазначає вона.

Нагадаємо, раніше У Харкові під час домашніх пологів померло немовля - молода мама кликала на допомогу, але було пізно.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Українка народила чотирьох донечок у розпал карантину, тримайся, таточку - щасливі кадри.

Також «Знай.uа " писав, що "Я вагітна, і у мене - коронавірус!" Заражена жінка записала пронизливе відео, яке може врятувати мільйони.