У Великобританії вагітна жінка, яка хворіє COVID-19, записала відеозвернення з проханням дотримуватися правил карантину.

Дане відео записала 39-річна британка на ім'я Карен Маннерінг на шостому з половиною місяці вагітності. Зі свого лікарняного ліжка жінка, важко дихаючи, благає людей залишатися вдома.

Локалізований ролик опублікуваd в Twitter "Теперішній час"

"Я кажу вам, якщо ви збираєтеся зустрітися зі своїм другом, щоб випити пива, або для прогулянки поруч з морем, тому що хороша погода, ви принесете" цей вірус додому, і він уб'є когось із членів вашої родини", - розповіла жінка.

Британка додала, що у неї виявили запалення обох легенів, вона хворіла на протязі двох тижнів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"У мене запалення легенів, і я борюся за себе і свою дитину. Це не варто того, щоб виходити з будинку", – сказала Маннерінг

" У мене вдома троє дітей і чоловік, яких я не бачу. Я не знаю, де я це підчепила, але я дуже хвора. Це жахливо", - зізналася жінка з кислародною трубкою в носі.

Британці важко дихати, встати з ліжка їй вдається лише на хвилину. Зараз вона проходить лікування і намагається відновитися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Через пару тижнів буде пізно" - емігрантка в Італії попередила про неминучу катастрофу від коронавіруса

Як повідомляє портал «Знай.ua» Померли двоє, 102 інфікованих - коронавірус поширюється по Київщині, останні дані МОЗ

Також «Знай.ua» писав, що Чума і пандемія починалися однаково, знайдені унікальні історичні докази