Кияни не залишаться без гарячої води, пообіцяв мер столиці Віталій Кличко в ефірі телеканалу «Україна 24».

На питання, як могла міська влада зважитися на те, щоб залишити городян без гарячого водопостачання на час карантину, Кличко здивувався і зазначив, що вперше про таке чує.

"Вперше чую про відключення гарячої води. Гарячу воду не відключають, всі комунальні підприємства працюють, забезпечуючи життєдіяльність нашого міста", – наполягає київський градоначальник, відзначаючи, що подібного рішення в планах КМДА не було.

Всім киянам, які скаржаться на перебої з гарячою водою, Кличко радить звертатися до контакт-центру за номером 15-51.

Зазначимо, що чутки про відключення гарячого водопостачання почалися в Києві після того, як в неділю, 5 квітня, в місті відключили централізоване опалення. Офіційних заяв від міської влади з цього приводу не було. Тим не менш, в соцмережах встигла піднятися хвиля паніки серед киян.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Киян примусять сидіти на карантині з холодними батареями.

Як повідомляє портал Знай.uа: Обережно, в мережі продають використані маски — любителі нажитися на чужому горі не дрімають.

Також Знай.uа писав про те, що "Дихати нічим!" Харківським медикам замість масок почепили "душогубки".