У Києві відсьогодні, 8 квітня, розпочинаються виплати матеріальної допомоги до Великодня для соціально-незахищених громадян. Про це повідомив столичний градоначальник Віталій Кличко на своїй сторінці у «Твітері».

«Ми раніше починаємо виплату матеріальної допомоги до Великодня. Так, виплати отримає понад 289 тисяч киян із категорій малозахищених верств населення. Виплати розпочнуться вже сьогодні», - наголосив він.

Скрін, Твітер Віталій Кличко

Кличко також додав, що малозахищені кияни вже отримали від КМДА 10 тисяч «продуктових наборів першої необхідності». Ще стільки ж таких наборів мають доставити вже до кінця цього тижня.

Він також подякував благодійникам, які долучилися до допомоги, зазначивши, зокрема, що «компанія Volkswagen надала свої автомобілі для перевезення пацієнтів, які потребують процедури гемодіалізу».

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Чи всі пенсіонери Києва підходять під цю групу, чи тільки ті, що мають мінімальну пенсію?», «А художникам буде допомога?», «А багатодітні родини теж входять до цієї категорії?», - цікавляться в коментарях кияни.

Нагадаємо, у Києві чоловік з десятком паспортів влаштував стрілянину в парку, - "Вай, чому без маски?"

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин у трусах і десять копів - спортсмен наважився на ризикований трюк заради Гідропарку, але щось пішло не так.

Також портал Знай.uа писав, що Кличко повідомив про сотні хворих на Covid-19: кияни поставили жорсткий ультиматум меру.