Мер Києва Віталій Кличко заявив, що через карантин столиця щомісяця втрачає понад півтора мільярда гривень.

Про це Кличко повідомив під час інтерв'ю виданню "Радіо Свобода".

«Втрати 1,6 мільярда. Ми підрахували попередньо. Це не остання цифра. Так, дійсно, місто втрачає. Так, дійсно, сьогодні не лише Україна втрачає, але і всі країни зараз рахують збитки, які обчислюються трильйонами доларів тільки в США", - оголосив мер Києва.

До того ж, градоначальник підкреслив, що Київрада вирішила виділити на медицину додаткових 894 мільйони гривень. Бюджет Києва вже переглянули.

Мер столиці підкреслив, що виділені гроші будуть забезпечувати виплату доплат у розмірі від 5 до 10 тисяч гривень для медпрацівників, зокрема для працівників інфекційних відділень.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

При цьому Кличко розповів, що Київрада переглянува бюджет столиці і вирішила виділити додаткові 894 млн гривень на медичну галузь.

"Вкрай важливо підтримати тих людей, які знаходяться сьогодні на передовій. І вони повинні отримувати нормальну зарплату", - сказав мер Києва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин вичистив кишені киян, Кличко розбив надії, - "Київ не забезпечить"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кияни почули голос з неба, що вимагає залишатися на карантині, - бог тут ні при чому

Також «Знай.ua» писав, що Великий Кличко стежить за тобою - за всіма киянами встановлять цілодобова варта