У Києві з неділі, 5 квітня, почнуть відключати опалення в житлових будинках. Вже підписано відповідне розпорядження КМДА № 556.

За прогнозом Українського гідрометцентру, в найближчі дні середньодобова температура повітря вище +8 градусів. Це дозволить завершити опалювальний сезон у столиці.

Повідомляється, що на згортання системи централізованого опалення з протяжністю теплових мереж понад 2,7 км знадобиться 2-3 дні.

опалення, скріншот з відео
опалення, скріншот з відео

"Тому процес припинення теплопостачання ми починаємо вже зараз, щоб відключення відбулося синхронно істотного потепління, яке очікуємо вже з вівторка. Ми в черговий раз не чекаємо традиційного 15 квітня для завершення опалювального сезону, щоб кияни змогли максимально заощадити кошти. Особливо враховуючи складний фінансовий стан в умовах жорсткого карантину і ряду обмежень, які покликані вберегти городян від коронавирусной інфекції", - зазначив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в комунальних аптеках Києва вже з 2 квітня з'являтися одноразові маски, а з 3-го числа – марлеві.

Як повідомляв портал Знай.иа, в Києві з 1 квітня ціни на деякі продукти харчування почали поступово зменшуватися.

Також портал Знай.иа писав, куди звертатися в Києві з підозрою на коронавірус.