Коронавірус в Україні продовжує поширюватися з лякаючою швидкістю. Станом на ранок 27 березня в Київській області вже зафіксовано 32 підтверджених випадки зараження Covid-19. Про це повідомили в Міністерстві охорони здоров'я України.

Всього по Україні на ранок 27 березня зафіксовано 62 нових випадки зараження коронавірусом. Загальна кількість заражених зросла до 218 осіб, з них 47 хворих – в самому Києві.

Фото: Центр громадського здоров'я

Нагадаємо, що перший випадок інфікування коронавірусом був зафіксований на Київщині 17 березня – зараженим виявився народний депутат Сергій Шахов. Далі кількість заражених активно збільшувалася, досягнувши 32 випадків всього за 10 днів.

Варто відзначити, що в Київській області коронавірусом не заразилася жодна дитина, всі інфіковані – дорослі люди. Вони знаходяться або на самоізоляцію, або в інфекційній лікарні Білої Церкви, куди звозять всіх хворих в Київській області.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, що скоро Київ закриють на в'їзд і виїзд.

Як повідомляв портал Знай.uа, як вплине на економіку Києва коронавірус, Кличко дав відповідь.

Також портал Знай.uа писав, де в Києві купити маски і антисептики.