Коронавірус у Києві, схоже, зовсім не лякає батьків, які втомилися сидіти в самоізоляції зі своїми дітьми. Навпаки, вони випускають їх гуляти на дитячі майданчики, незважаючи на заборони столичної влади. Відповідне відеодоказ опублікували в телеграм-каналі «Київ зараз».

«Виноградар. По ідеї, в місті карантин. Але кому до цього є діло, так?», - зазначають обурені автори посту.

На опублікованому відео – майданчик у спальному районі Києва, на якій гуляють троє дітей шкільного віку. Вони катаються на гойдалці, ігноруючи той факт, що саме на металевих поверхнях смертельно небезпечний коронавірус може виживати найдовше.

Про що думають батьки цих дітей, залишається тільки здогадуватися. За порушення карантинного режиму в столиці, втім, як і в інших містах України, передбачені чималі штрафи та адміністративна відповідальність.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, що скоро Київ закриють на в'їзд і виїзд, як тепер добиратися до столиці.

Як повідомляв портал Знай.uа, як вплине на економіку Києва коронавірус, Кличко дав відповідь.

Також портал Знай.uа писав, де в Києві купити маски і антисептики, які стали дефіцитом з-за епідемії.