Київські супермаркети обмежили допустиму кількість людей, які одночасно можуть перебувати у приміщенні. Такі заходи були вжиті у зв'язку з карантином і надзвичайним станом в місті через поширення коронавірусу. Вже навіть на входах у магазини стоять охоронці, які згідно з розпорядженням, запускають покупців по черзі.

Навіть більше, деякі мережі супермаркетів сприйняли вимоги занадто буквально. Магазини дійсно намагаються не впускати велику кількість покупців, намагаючись відповідати стандарту в 10 квадратних метрів на людину. Голова департаменту корпоративних груп Fozzy Group Ніна Міщенко розповіла, що кількість громадян, які можуть знаходитися у торговельному залі обмежується площею того ж торгового залу.

«Є супермаркети, де це 70-80, а є десь 200-300 осіб. Кількість людей контролюється на вході охороною. Коли в залі є граничний показник, вважається за принципом один вийшов — інший зайшов», - повідомила Міщенко.

Черги в київських супермаркетах, Telegram-канал "Инсайдер.UA"
Черги в київських супермаркетах, Telegram-канал "Инсайдер.UA"

А ось,наприклад, супермаркети АТБ намагаються не запускати в торговий зал більше 15 чоловік одночасно. В управлінні з корпоративних комунікацій мережі розповіли, що намагаються дотримуватися правила: не більше 10-15 клієнтів одночасно в приміщенні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Через дані вимоги у деяких магазинів формуються величезні черги покупців. Деякі покупці навіть примудряються влаштувати конфліктні ситуації, але все ж є і ті, які реагують на дії супермаркету адекватно і з розумінням.

Порожні полиці магазину, скріншот: YouTube
Порожні полиці магазину, скріншот: YouTube

черги в супермаркеті, фото з Telegram
черги в супермаркеті, фото з Telegram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві торгують м'ясом "з землі" в розпал коронавіруса, кадри масового божевілля

Як повідомляє портал «Знай.ua» АТБ різко підвищив ціни на продукти в Києві, гречка тепер не по кишені

Також «Знай.ua» писав, що "Мамкины бізнесмени" - кияни придумали, як нажитися на коронавирусе