На Київщині кілька днів розшукують неповнолітню дівчину, яка вийшла з дому та не повернулася.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

На Київщині у селищі Трубівщина, Яготинського району розшукують неповнолітню Касьянову Дар'ю. Відомо, що 15-річна дівчина 11 березня близько 18:00 вийшла з дому та досі не повернулася. Зараз про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон дівчини відімкнений.

Касьянова Дар'я, фото Київ Оперативний


Особливі прикмети зниклої: на вигляд 15-16 років, зріст 165 см, худорлявої статури, обличчя овальне, очі сірі, волосся каштанове, до плечей. Дівчина була одягнена в шапку в’язану сірого кольору, куртку темно-синього кольору, штани спортивні синього кольору, кросівки чорного кольору з червоно-білою підошвою.

Якщо ви бачили цю дівчинку чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

Увага! #Розшукується дитина! с. Трубівщина, Яготинський район, Київська область Яготинським відділенням поліції...

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 12 maart 2020

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" під Києвом безслідно зникла 16-річна дівчинка. Марина Сидоренко вийшла з дому рано вранці 4 березня і не відповідає на дзвінки рідних.

Також Знай.uа" писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.