Під Києвом безслідно зникла 16-річна дівчинка. Марина Сидоренко вийшла з дому рано вранці 4 березня і не відповідає на дзвінки рідних, повідомляють в обласній Службі розшуку дітей.

За інформацією правоохоронців, дівчинка могла поїхати з рідного села Гаврилівка в столицю, але точне її місцезнаходження не відоме.

Дитина виглядає на 15-17 років, близько 160 сантиметрів зросту, середньої статури, кругловида, кароока, довговолоса.

Фото: ГУ НП, Марина Сидоренко

Особливі прикмети – на верхній губі у дівчинки помітний шрам. Крім того, на лівій руці у Марини - татуювання у вигляді голови міфічної Медузи Горгони.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Зникла дівчинка на момент виходу з дому була одягнена в коричневе пальто, темний реглан, джинси синього кольору і взута в чорні черевики.

Всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місце знаходження дівчинки, просять повідомляти на гарячу лінію поліції.

Нагадаємо, раніше Під Києвом безслідно зникла 12-річна принцеса, трагедія Даші Лук'яненко перед очима

Як повідомляє портал "Знай.uа" Зниклі без вести, вільна торгівля і санкції: у Німеччині запропонували проросійський план досягнення миру в Україні

Також Знай.uа" писав, що Під Києвом пропала бліда дівчина в чорному, фото і прикмети.