14 березня, в суботу, в Києві повинен буде пройти Марш патріотів до Дня добровольця. Організатори та учасники закликають не скасовувати його, а приходити в протигазах.

Марш патріотів до Дня добровольця запланований на 14 березня 11:00. Збір буде на Михайлівській площі. Про це повідомляють на офіційній сторінці маршу на Facebook.

скріншот із ФБ
скріншот із ФБ

Хочемо нагадати, що з 12 березня у Києві введено карантин. Кабмін ввів обмеження на проведення масових заходів, в яких запланована участь 200 осіб і більше.Тим не менше представники радикальних організацій налаштовані порушувати ці обмеження, про що свідчать їхні заяви в соцмережах. Про це написав Дмитро Лінько, екс-нардеп, представник Радикальної партії Ляшка. Також Дмитро вказує, що йому цікаво, як буде реалізовуватися заборона на проведення масових заходів — кийками або водометами?

Нагадаємо,що з 11 березня у Києві оголосили тритижневий карантин, який вступає в силу вже 12 березня. І передбачає ряд обмежень. На так званий «карантин» з 12 березня закривають усі дитячі садки, школи, вузи. Як розповів перший заступник мера Микола Поворозник, навчальний процес буде проходити дистанційно, зокрема у формі телеуроків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус "закрив" Київ на карантин - життя українців кардинально змінитися вже завтра

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Україну завезли тест-системи для швидкого виявлення коронавіруса – як вони виглядають і працюють

Також «Знай.ua» писав, що Карантин перетворив киян "гречаних маніяків" - в супермаркетах "миша повісилася", кадри коронавирусного переполоху