За київським багатоповерхівок ходять молоді люди, які представляються співробітниками «Теплозбереження». За словами громадян, до яких вони стукали, хлопці ведуть себе неадекватно і викликають підозру. Про це пишуть у співтоваристві «Київ Оперативний».

«Київ, провулок Баумана. Ходять другий день по квартирах, видаються Теплозбереженням. Пробивають, хто і коли вдома. Вчора були троє з темношкірим, сьогодні п'ять чоловік ходить, одне яке на фото зліва - обкурений Геннадій, а одне з ними взагалі полупьяное було (пару людей біля під'їзду, один на 2-3 поверсі, 1-2 ходять по квартирах). Викликала поліцію, і природно, ніхто не приїхав...», - пише свідок.

Скрін, «Київ Оперативний»

«Це бізнесмени, клієнтську базу набивають, поки їм ніхто морду не набив», «Три тижні тому вони були в Дарницькому районі, вулиця Тростянецька... Теж сновигали по під'їзду. Так цей, який ліворуч, і ще три "товариша","впарювали" вікна пластикові, двері, утеплення фасадів...», «Сподіваюся, вони скоро нарвуться на ствол, або на газовий балон хоча б», «О, і по Райдужній ходять, якийсь дивний мужик розповідав про теплозбереження, державну програму», - пишуть в коментарях кияни.

«Це шахраї, які працюють на компанію "Імекс"», - додають інші.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Києві зловили квартирних аферисток: залишили "з носом" сотні городян

Як повідомляє портал «Знай.uа» "Відкривайте, у вас тече": у Києві орудують липові комунальники, як не потрапити на гачок

«Знай.uа" писав, що Викрито звіряча схема квартирних аферистів, десятки людей залишилися на вулиці: деталі