Мер Києва записав короткий відеоролик, на якому він стоїть на місці майбутньої паркінгуи біля столичного зоопарку. Як заявив Кличко, то паркінг буде на 500 парковочних місць і так само на ньому облаштують окрему стоянку для туристичних автобусів. І відвідувачі вже не будуть залишати свої автомобілі на проспекті Перемоги, тим самим завантажуючи його.

Паркінг для Київського зоопарку

Реконструкція Київський зоологічний парк загальнодержавного значення триває. Працюють і в вихідні. Буде багато всього нового😊

Geplaatst door Кличко - мер op Zaterdag 29 februari 2020

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео
Кличко на місці майбутньої стоянки, скріншот з відео

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео
Кличко разом з директором столичного зоопарку (в центрі), скріншот з відео

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Так само нагадаємо, які реконструкції чекають столиці в цьому році.

Як заявив Кличко, то в цьому році в столиці оновлять ще дванадцять парків. Кожен з цих парків буде відповідати сучасним стандартам зон відпочинку.З облаштованими дитячими і спортивними майданчиками, велодоріжками, з новим освітленням. Також Віталій Кличко розповів, що далі будуть реконструювати парк «Наталка» на Оболоні.

Так само в цьому році відремонтують і презентують багато об'єктів. Наприклад, вже розпочався ремонт Пейзажній алеї – одного з улюблених місць киян і гостей міста. А влітку відкриють першу чергу оновленого столичного зоопарку. Так само обіцяють презентувати в цьому році і новий, дуже красивий фонтан на Володимирській гірці.

Нагадаємо, раніше Кличко показав годування хижаків в столичному зоопарку: "Змушені самі добувати собі їжу"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Київському зоопарку поповнення, відвідувачі у захваті, - "які гарненькі!"

Також «Знай.ua» писав, що Кличка "зловив" киян в метро і змусив думати про мільйони