Київського вандала, який на Алеї Художників вирвав підсвічування, змусили прибирати в столиці.

Відповідні відео опублікував мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

В кінці січня в Києві від рук вандалів постраждала сходи на Алеї Художників. Хлопець вирвав елементи LED-підсвічування, яка була вмонтована в поручні. Нещодавно в мережі опублікували відео, на якому видно, як хулігани це зробили. Одного з вандалів залучили до громадських робіт на три тижні.

Вандала з Алеї Художників змусили прибирати Київ


Мер Києва опублікував відео, на якому видно, як 20-річний хлопець прибирає туристичні об'єкти і вулиці Подільського району. За свою провину, тепер хлопець повинен працювати мінімум три години щодня протягом трьох тижнів.

Вандал вже відмивав написи з поручнів на Алеї Художників, згрібав листя в сквері на Контрактовій площі, прибирав сніг біля кінотеатру "Жовтень" і чистив схили біля пам'ятника Магдебурзькому праву.

"Я вважаю, що це буде хорошим уроком і для хлопця, і для інших потенційних вандалів. Тому що не можна псувати те, що створено для суспільства і гостей Києва", — написав Кличко під своїм постом.

Виправні роботи для вандала з Алеї художників

Друзі! Пам’ятаєте вандала, який в ніч на 29 січня пошкодив LED-підсвітку перил на Алеї художників? Поліція затримала молодика та ще кількох його "сподвижників" оперативно. А я тоді сказав, що наполягатиму, аби тих, у кого "сверблять" руки псувати міське майно, залучали до громадських робіт на користь міста. І от вам результат!🙂 Наш 20-річний “недогерой”, родом з Київської області, уже кілька днів прибирає туристичні об’єкти та вулиці Подільського району, де він і займався вандалізмом. На три тижні – щонайменше по три години щодня, хлопець залучений до громадських робіт. Він уже попрацював на Алеї художників, де відмивав написи з перил; згрібав листя у сквері на Контрактовій площі та прибирав сніг біля кінотеатру “Жовтень”; чистив схили неподалік пам’ятника Магдебурзькому праву. Я вважаю, що це буде гарним уроком і для хлопця, і для інших потенційних вандалів. Бо не можна паплюжити те, що створено для громади і гостей Києва! Треба цінувати і берегти красу міста, в якому ми живемо і яке любимо!

Geplaatst door Кличко - мер op Woensdag 12 februari 2020

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві копи затримали групу вандалів, які пошкодили LED-підсвічування перил на Алеї художників. Зловмисників виявилося 11 осіб.

Також "Знай.uа" писав в Києві встановили перші тривожні кнопки. Всього в столиці таких пристроїв чотири.