Стало відомо, що у п'ятницю, 31 січня, в Києві копи затримали групу вандалів, які пошкодили LED-підсвічування перил на Алеї художників. Зловмисників виявилося 11 осіб. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав столичний мер Віталій Кличко. Також їх дії зафіксовані на камеру відеоспостереження, тому всі хлопці понесуть покарання за скоєне.

Алея художників у Києві

Також за словами мера Києва, один з вандалів в ту ніч, 29 січня, встиг побити людину біля одного з супермаркетів.

"Я буду наполягати, щоб вандалів також залучили до громадських робіт на користь міста. Бо, якщо так "сверблять руки", нехай прибирають вулиці, а не псують об'єкти, які ми створюємо для киян і гостей столиці", - написав Віталій Кличко.

Друзі! Хочу подякувати столичним правоохоронцям, що оперативно відреагували на звернення міської влади та затримали...

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Віталій Кличко op Vrijdag 31 januari 2020

Слід зазначити, що підсвічування було вмонтовано в перила вздовж Алеї художників. Пошкоджені елементи освітлення тепер неможливо відновити або продати.

Голова Подільської РДА поскаржився, що місто постійно намагаються зробити комфортним та безпечним для городян, але щодня доводиться стикатися з подібними інцидентами.

Алея художників у Києві

Алея художників у Києві

Алея художників у Києві

Нагадаємо, що в Одесі місцевий житель споганив могилу, випорожнившись на неї.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві група вандалів пошкодила елементи LED-підсвічування, вмонтованою в перила вздовж Алеї художників.

Також "Знай.ua" писав, що у Харкові в церкві чоловік почав громити ікони та свічники.