Будь-яке велике місто складно назвати безпечним місцем, але до цього потрібно прагнути.

У центрі Києва випадки розбоїв і нападів трапляються досить часто. Тепер зв'язатися з поліцією можна моментально і без використання телефону.

Про це повідомляє прес-служба МВС України.

У Києві встановили перші тривожні кнопки. Всього в столиці таких пристроїв чотири. З кожною кнопкою взаємодіє оператор, він бачить і чує, що відбувається навколо кнопки цілодобово.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Для того, щоб зв'язатися з правоохоронцями не потрібно нічого натискати, аби повідомити про те, що трапилося. Це важливо тому що в більшості крадіжок заявники позбавляються своїх телефонів.

Де встановлені тривожні кнопки:

  • Smart street, вулиця Салютна, 2;
  • Алея художників;
  • Пейзажна алея;
  • парк Володимирська гірка.

Нагадаємо, що в Одесі працівник правоохоронних органів вирішив взяти хабар в розмірі 1400 доларів з власниці борделів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , що багатомільярдні злочинні потоки спрямовуються і контролюються групою осіб з числа керівників державних органів та спецслужб під “дахом” нардепа від БПП Олександра Грановського

Також "Знай.uа" писав, що в Оболонському районі столиці група молодих людей побила співробітника поліції, який втрутився в їх конфлікт.