У ніч на 29 січня у Києві кілька вандалів пошкодили елементи LED- підсвічування, вмонтовані у перила вздовж Алеї художників. Про це на своїй сторінці написав мер столиці Віталій Кличко, опублікувавши відповідне відео на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Камери відеоспостереження зафіксували групу молодиків, які «самостверджувалися», паплюжачи об‘єкт, що вже так полюбився киянам і гостям столиці. Міська влада звернулася і передала матеріали Подільському управлінню поліції Києва. Сподіваюся, злодіїв оперативно знайдуть і притягнуть до відповідальності. А кияни нехай подивляться на ці «натхненні» обличчя...», - написав градоначальник, додавши, що до таких порушників було б правильним застосовувати «виправні роботи на благо міста».

«Ділянки роботи ми забезпечимо! І на Володимирській гірці, зокрема», - зазначив Кличко.

Друзі! Не всі, на жаль, люблять наше місто та цінують його красу. В ніч на 29 січня вандали пошкодили елементи LED- підсвітки, що вмонтована у перила вздовж оновленої Алеї художників. Камери відеоспостереження зафіксували групу молодиків, які «самостверджувалися» паплюжачи об‘єкт, що вже так полюбився киянам і гостям столиці. Міська влада звернулася і передала матеріали Подільському управлінню поліції Києва. Сподіваюся, злодіїв оперативно знайдуть і притягнуть до відповідальності. А кияни нехай подивляться на ці «натхненні» обличчя... Я б взагалі для таких «недогероїв» застосовував виправні роботи на благо міста. Ділянки роботи ми забезпечимо!🙂 І на Володимирській гірці, зокрема.

Geplaatst door Кличко - мер op Donderdag 30 januari 2020

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У коментарях кияни обурюються вчинком молодиків і підтримують ідею мера.

«Хочу побачити сюжет, в якому вони відпрацьовують. У холод і дощ. Стоять на колінах і фарбують лавочки, збирають сміття і відмивають від голубиних какашок... І обов'язково зняти про це відео, з великими планами мордельніков. Нехай лайки збирають... Чому дорослі люди в помаранчевих желетках, за 3000 грн в місяць повинні це робити, виправляти? За гроші киян...», - не стримуються містяни.

«Так згодна! Тільки виправні роботи, підмітати вулиці на два, три місяці, як в Америці Періс Хілтон двірником попрацювала», - додає одна з користувачок.

«Абсолютно правильно! Хтось ту роботу ж робив, старався. Не в наших силах паплюжити це. Ці "діти" мають бути покарані», «Думаю, батькам і так соромно буде, адже це відео побачать знайомі, знайомі знайомих і т. д. Думаю, серйозна розмова не змусить себе чекати», «Я не дуже вірю, що батькам буде соромно. О котрій годині дітки ділом займалися? "В ніч на 29 січня"? Я б свою дитину в ніч гуляти точно не пустила б», - обурюються коментатори.

Нагадаємо, що одесит спіймав "сатаніста" на кладовищі, кадри паркуру між хрестів вразили Україну: "Меса на про**саною могилі"

Як повідомляв Знай.uа, один з Харківських муралов внесли у Книгу рекордів України, як найбільший в нашій країні.

Нагадаємо, в Одесі вандали зіпсували один з місцевих муралів і замалювали одного з головних героїв серіалу "Ліквідація".